Den historiske landsbyen Maleme i Chania

Maleme
'German war cemetery in Maleme/Crete/Greece' - Chania
'German war cemetery in Maleme/Crete/Greece' Harald Lueder / Shutterstock

Den historiske landsbyen Maleme vest for Chania by, gir deg sjansen til å bli bedre kjent med den rike historiske verdien på Kreta. Den heroiske motstanden som ble utkjempet mot Nazi-Tyskland under andre verdenskrig av folket på Kreta, indikerer bare litt om karekteren til de lokale på denne nydelige øya. Nyt turen din tilbake i historien i Maleme, men ikke glem å nyte de mest utrolige strendene du finner under den Greske solen heller!

Når du er i Maleme, vil du oppdage ganske fort helt av deg selv, at dette er det perfekte stedet å slappe fullstendig av med din bedre halvdel. Kos dere på stranden med en romantisk kveld hvor dere ser på solnedgangen sammen for eksempel, du kajn godt begynne å drømme om det allerede.. Strand-delen av Maleme, som er en del av den 16 kilometer lange stranden som strekker seg fra Chania by og hele veien til landsbyen Kolymbari, vil helt sikkert bergta deg med skjønnheten sin, man ser og opplever ikke slike steder som Kreta hver dag! I Maleme finner du alle de bekvemmelighetene du kan tenke deg, stranden er perfekt organisert med solsenger og parasoller for å sikre deg en fin brunfarge, og å skåne deg fra å bli solbrent. På den måten kan du tilbringe enda mer tid på stranden! Stranden i Maleme er halvt steinstrand og halvt sandstrand, og vannet er som de fleste andre steder på Kreta krystallklart! Ovenfor stranden finner du en flott gågate, hvor du kan ta med din kjære på en romantisk rusletur langs vannkanten eller spise noe god mat på en av de mange tavernaene eller resturantene i området hvor du får servert lokal mat og delikatesser med smaker du aldri kommer til å glemme! Overalt er det fanatastisk utsikt, og du finner helt sikkert favotittstedet ditt hvor du kan nyte en drink, slappe av og beundre utsikten.

Maleme er en del av distriktet Platanias, og vibrasjonene fra denne byen lar deg få kjenne på stedets unike historie. Det finnes utallige muligheter til å dra på sightseeing eller ta seg en svømmetur i det klareste og mest fantastiske vannet du kan drømme om, siden Maleme er en moderne turistby med både perfekt organisert infrasrtuktur og en fantastisk strand. Du finner absolutt alt du trenger her, fra apotek, bilutleie, tavernaer, resturanter, supermarkeder, mini markeder til bakeri og mye mye mer. Du vil ha alle de bekvemmlighetene du ønsker deg for å gjøre ferien din perfekt og uforglemmelig, rett utenfor døren!
Hoteller og leiligheter Maleme