Kavros i Chania

Kavros
'Beach Sunset' - Chania
'Beach Sunset' - Attribution: Clare Bell

Kavros er et turistområde som ligger lett tigjengelig fra hovedveien mellom Chania og Rethymnon, ca 41 kilometer øst for Chania, og 19 kilometer vest for Rethymnon, og kun 3 kilometer fra Georgioupolis. Selv om Kavros er like ved Rethymno, så blir det regnet med til Chania regionen. Et fantastisk område med et bredt utvalg av forskjellige overnattingsmuligheter, så du har mulighten til å finne akkurat det du ønsker. Stranden er på 10 kilometer totalt, og strekker seg fra stranden ved Georgioupolis og til Episkopi i øst, så dette er et flott feriemål for en utenlandsferie!

Stranden her er perfekt organisert, men den ligger ikke i le for nardavind, så ha det i tankene og vær forsiktig hvis du legger ut på en svømmetur her når det blåser godt. Utenom det, så snakker vi om en helt fantastisk strand som vil få deg til å falle pladask for området her ved Kavros. Dette er et ideelt reisemål for familier som ønsker å tilbringe kvalitetstid med hverandre i ferien, langt borte fra hverdagens kjas og mas resten av året. Når du kommer hit slapper du helt av, og blir mer deg selv igjen etter en lang vinter. Jeg tror nesten det er vanskelig å ikke bere elske denne stranden så deilig er den! Reasorten som ligger her ved Kavros er roligere enn den ved Georgioupolis, og her i Kavros er resorten bygget midt i byen og ikke like utenfor.

Den mest betegnenede delen av distriktet ligger her, med det naturlige ferskvann-systemet. Dette er regnet for å være ett av de viktigste ferskvannssytemene øst i Middelhavet, med innsjøer som Kournas, elven Almiros og en rekke mindre elver og bekker som Delfinas River, og som alle renner ut i havet på stranden. Du vil bli overrasket over den annerledesheten og de forskjellene du finner over hele dette fantastiske området i hjertet av Chania.

Ta deg tid til å slappe av og ta en svømmetur på en av de mest fantastiske strendene på hele Kreta, og du vil for fulle forstå hva en Gresk sommer handler om, nemlig Sol og Sjø på første parkett!
Hoteller og leiligheter Kavros