Souda - havnen i Chania

Souda
'Souda Square' - Chania
'Souda Square' Stefanos Vasdekis - Travelmyth.com

Havnen ligger ca 7 kilometer sydøst for sentrum av byen i Chania, og på dette fantastiske stedet ligger alle muligheter åpne for forelske seg hodestups i denne deilige øya! Souda er den største naturlige havnen i Middelhavet, og vil få hjertet ditt til å banke litt ekstra, og vil gi deg mange flotte minner du kan hygge deg med for resten av livet!

Souda er en av de landsbyene som ligger tettest på Chania by, og er den nest største havnen på Kreta, hvor det går daglige avganger fra Souda til Piraeus-Athens. Å ta ferge til Athen herfra er både avslappende og effektivt, og en god måte å få med seg en masse når man flytter seg fra A til B. Souda, som er en av de mest utrolige stedene i hele Chania, tilbyr deg alle mulige forskjellige overnattingsmuligheter og alt av underholdning/opplevelser, så her skal du ha flaks for å IKKE finne noe du liker!

Uansett, når du er i Souda må du ta deg tid til å orientere deg litt rundt på egenhånd, og beundre alt det fantastiske som finnes overalt rundt deg. Du ser skjønnhet hvor enn du flytter øynene dine, og du oppdager hele tiden flottere og mer fantastiske ting! Besøk for eksempel fortet i Itzedin, 9 kilometer øst for byen, ved landsbyen Kalami. eller ta deg en gåtur rundt i de små pittoreske gatene du finner her, og spis kanskje et bedre måltid på en av de mange tavernaene eller resturantene du finner. Jeg skal love deg at du finner smaker her som du kommer til å drømme om og lengte etter når du kommer hjem! Du kan også ta deg en tur inn til selve Chania by og for eksempel kose deg med en kaffe, eller gå en tur rundt i den gamle byen og drikke en kaffe der istedet for. Det er ikke veldig langt mellom de to så du kan få mye ut av dagen din hvis du velger å reise en tur inn til selve Chania by også. I Souda finner du et bredt utvalg av butikker som selger alt du kan ønske deg, fra små spesialbutikker med tradisonelle varer og brukskunst, til butikker spesielt for turister. Souda blir betegnet som et av de mest interessante stedene å besøke på Kreta, og du vil få minner med deg herfra du aldri vil glemme!
Hoteller og leiligheter Souda