Det naturskjønne Kolimpari i Chania

Kolimpari
'Moni Gonias, Kolimbari' - Chania
'Moni Gonias, Kolimbari' - Attribution: Christine McIntosh

Det naturskjønne lansbyen Kolimpari ligger ca 24 kilometer vest for Chania, og gir deg en rekke forskjellige muligheter til å føle deg som en riktig greker! Følg den Greske drømmen din, og utforsk det magiske Kreta som er en av de mest spennende øyene i hele Hellas!

På grunn av den verneverdige og beskyttede havnen, har Kolimpari tiltrukket seg turister fra hele verden i mange år allerede, og det er forholdsvis nære Chania, så det blir mer og mer populært å reise hit. Med en rekke forskjellige hoteller og annen overnatting å velge imellom, finner du sikkert det du er ute etter her. Kolimpari er en ganske stor landsby i enden av Rodopou peninsulaen, og går for å være den roligste landsbyen i regionen.

Denne deilige og rolige landsbyen er anekdoten til en travel vinter, så hvis du leter etter et sted du kan slappe av og kose deg i fred med familien eller din bedre halvdel, så vil dette fredfylte stedet som ligger mellom hav og klipper gi deg alt du trenger for en behaglig og avslappet ferie.

Kolimpari har en fantstisk endeløs strand som vil få deg til å forelske deg helt i dette stedet. Hvis du ikke bryr deg om det pulserende nattelivet du finner mange steder på Kreta, og du ønsker å tilbringe kvalitetstid med din bedre halvdel eller familien, så tilbyr dette stedet alt du kan drømme om. Du finner tallrike resturanter og tavernaer, en uforglemmelig utsikt og en gylden sjanse til å komme bedre i kontakt med det riktige deg. Lev livet som en riktig Greker i ferien i denne deilige landsbyen, og ta med deg noe av gjestfriheten og vennligheten du opplever her hjem til Norge og en stressende hverdag. Jeg lover deg at det vil få deg til å føle deg bedre både utenpå og inni!

Glem pulten og PCen din, til og med huset ditt, og slapp helt av i de fantastiske omgivelsene midt i hjertet av Kreta. Hvis du ønsker å se så mye som mulig på ferien, kan du lett komme deg til en rekke forsjellige steder fra Kolimpari. Du kan for eksempel besøke landsbyen Nohia, 7 kilometer sørover, og beundre den gamle tradisjonen for å bearbeide keramikk de har her. Grotten til Agios Ioannis Erimitis finner du 3 kilometer fra Kolimpari mot sør, rett ved landsbyen Marathokefala, et annet sted som virkelig er verdt et besøk når du er her!
Hoteller og leiligheter Kolimpari