Alt du trenger å vite om Kalamaki i Chania

Kalamaki
'Kalamaki view' - Chania
'Kalamaki view' - Attribution: Christine McIntosh

Dette stedet har fått navnet sitt fra tavernaen som ligger ved sjøsiden her, Kalamaki, lokalisert vest i Chania regionen. Her finner du også et hav av muligheter til å oppleve spektakulære ting på den fineste øya i Hellas. Du finner en flott hotell resort, hvor du kan finne overnattningsmuligheter med så utrolig vakre strender utenfor at du ikke tror slike steder finnes i virkeligheten. Og en liten advarsel helt til slutt, Kalamaki kommer til å trollbinde deg, du vil ikke ønske å reise hjem igjen!

Her kan du spise fantastisk mat av første klasse på en av de mange tavernaene du finner langs vannet, med vennlig betjening som ønsker å gi deg den beste opplevelsen de kan gi deg, og det gjør de til og med med et smil om munnen! Tiden flyr når du er i nydelige Kalamaki, du glemmer alt annet. Her kan du finne det perfekte stedet for akkurat deg å overnatte, fra luksuriøse og dyre alternativer, til de aller billigste budsjett-alternativene, her finnes det noe for alle!

Hvis det er fred, ro og avslappning du ønsker er Kalamaki det perfekte stedet for deg. Når du kommer hit stopper tiden og ferien begynner, her er det stille og rolig, og kun 10 minutter fra alt ståket og styret i sentrum av selve Chania. Du kan alltids besøke alle severdighetene i Chania selv om du bor i Kalamaki, det er kun 10 minutter med bil inn til Chania by fra Kalamaki, så du kan nyte livet på landet og finne deg mat på en av de lokale tavernaene som tilbyr den ene delikatessen etter den andre, med fantastiske rustikke smaker du aldri vil glemme! Prøv for eksempel en av rettene med fersk fisk, eller bare bestill morgenkaffen din og nyt den i den deilige atmosfæren. Eller så kan du jo leie deg en bil eller en sykkel og utforske området på egenhånd?

Hvis du besøker området her i de varme sommermånedene, vil du uten tvil ønske å finne deg en favorittstrand. De to utrolig vakre og sand-rike strendene Stalos og Glaros er utmerkede alternativer, de er godt organisert med flere resturanter og barer, samt populære aktiviteter og du vil helt sikkert finne noe som kan tilfredstille akkurat dine ønsker. Uansett om du ønsker kvalitetstid med familien, eller om du ønsker stillhet, fred og ro for deg selv, så vil du finne alt det Kreta står for i Kalamaki, og du vil se drømmene dine bli til virkelighet her!
Hoteller og leiligheter Kalamaki