Kalathas i Chania

Kalathas Akrotiri
'Καΐκι!' - Chania
'Καΐκι!' - Attribution: Christos Loufopoulos

Kalathas er en liten naturlig vik på Akrotiri peninsulaen nordvest i Chania, ca 14 kilometer fra byen og 10 kilometer fra flyplassen i Chania. Et fredfyldt og stille sted, med en flott sandrik strand hvor besøkende kan nyte sjøen og sola mest av alt!

Vest på Kreta finner du Kalathas, en liten landsby som også har bevart sin opprinnelige karakter og skjønnhet, og som gir deg muligheten til å leve som en ekte Greker! Chania er uten tvil en av de mest populære stedene på hele Kreta, og er noe du bør få med deg uansett om du bor her under oppholdet eller om du bor ett annet sted på øya!

Den berømte kokekunsten på Kreta inneholder bland annet retter som ntakos, gamopilafo og kaltsounia, som er en søt snack og bare en av de lokale delikatessene du kan prøve. Synes du det ser godt ut, så prøv!

Kalathas i Akrotiri tilbyr deg alle slags overnattningsmuligheter, det er bare å finne det som passer deg best. Hvis du ønsker å tilbringe masse tid med vennene dine på den mest fantastiske og uforglemmelige ferien dere noengang har vært på, så er tenk over om å leie en ferieleilighet hvor dere kan hygge dere sammen ikke er et godt alternativ? Da har dere adgang til kjøkken, bad og alle de fordelene det er ved å ha et hus, og dere kan spare penger på å kjøpe råvarer selv og lage deres egen mat. Og ingredienser til å lage de mest fortryllende retter finnes jopå ethvert gatehjørne! Det vil gjøre ferien mye mer komfortabel for alle å leie et helt hus hvis dere er mange som reiser sammen, hvis dere bare er 2-3 stykker finnes det ett og 2 roms leiligheter dere kan leie istedet. Kalathas har mange tilbud i alle prisklasser, det er bare å bestemme deg for hvor akkurat du har lyst til å tilbringe ferien din!

Stranden i Kalathas er helt fantastisk, men du kan også gå en tur ned veien til Stavros stranden som er like fantastisk, og nyte svømmeturen din der. Du kan jo prøve å få med deg så mange deilige strender som mulig i ferien! En annen ting du bør tenke på når du er i Kalathas, sett bort ifra det faktum at du til enhver tid opplever den grenseløse gjestfriheten det greske folket er kjent for, er at du har alt du trenger rett i nærheten. Grip de sjansene du får til å oppleve alle de små landsbyene rundt om i Chania regionen når du er her. Du vil finne så mange unike og billedskjønne steder at du vil være igang med å planlegge hvor du skal reise neste gang du kommer hit allerede før du har reist hjem til Norge!
Hoteller og leiligheter Kalathas Akrotiri