Landsbyen Stalos i Chania

Stalos
'Chania - harbour' - Chania
'Chania - harbour' - Attribution: Christine McIntosh

Drømmer du om å utforske skjønnheten på de Greske øyene, spesielt i vakre Chania på Kreta? Det er sant at Kreta er en forholdvis stor øy, men Stalos i Chania er et sted du virkelig bør besøke når du er på Kreta, rett og slett for å se dette fantastiske stedet med sin nesten overnaturlige skjønnhet. Stalos gir deg muligheten til å skape noen uforglemmelige minner du kan ta med deg resten av livet.

Stranden i landsbyen Stalos ligger vest for byen i Chania, ca 7 kilometer. Her finner du en virkelig lang sandstrand med deilig myk sand, og du skjønner fort hvorfor denne stranden er så berømt som den er, den slående skjønnheten på dette stedet vil få deg til å glemme alt annet. Du kan svømme i fantastisk krystallklart vann, og du vil ikke være helt sikker på om du er våken eller drømmer, så vakkert er det her!

Kato Salos langs sjøsiden i Chania er blandt de mest populære resortene nord i Chania. Men hvis du er i Stalos, burde du finne tid til å ta en dagstur til Platanias, og kanskje en god kveld ute, hvor du kan få deg noen drinker i nærliggende landsbyer som Agia Marina, som er kjent for sitt pulserende natteliv. I Agia Marina finner du et stort utvalg av nattklubber, resturanter og kafeer, men du finner også gode Greske tavernaer, som serverer et vell av rustikke smaker og delikatesser fra Kreta.

Men en av de viktigste tingene når du er i Stalos, er å få med deg stranden. Stranden i Stalos har nemlig fått EUs blå flagg for det krystallklare vannet, og synet av den vil få deg til å glemme alt om jobb og hverdag, og få det til å virke som du befinner seg i et annet liv i en annen tid, og du kommer ikke til å ha tid til å tenke på så mye annet enn alle inntrykkene du får!

Stalos har et bredt utvalg av hoteller, leiligheter, resturanter, strandbarer og butikker, og 1.5 kilometer unna finner du Pano Stalos, en pittoresk liten landsby med naturlig skjønnhet, vidunderlige strender og tradisjonell arkitektur som kan uten tvil kan danne bakteppet for en unik ferie på Kreta!
Hoteller og leiligheter Stalos