Populære Falassarna i Chania

Falassarna
'Falassarna beach, Crete, Greece' - Chania
'Falassarna beach, Crete, Greece' - Attribution: Tilemahos

Fallasarna, en av de mest pris-vinnende og populære strendene i hele Hellas, finner du bare 50 kilometer vest for Chania by og er en av de obligatoriske tingene du må få med deg når du er på Kreta. Uansett hvor du velger å bo er det turen verdt. Falassarna har en liten, men utrolig flott resort liggende tett på en av de mest populære strendene i hele Chania regionen. Dette stedet er så eksotisk, at når du først har vært her vil du aldri glemme det igjen, du vil alltid drømme om å komme tilbake! Hvis du er på jakt etter krystallkalrt vann, og virkelig trenger til å slappe av i fred og ro, anbefaler jeg deg å ta deg en tur til Falassarna, her vil du finne akkurat det du trenger!

På grunn av sine fantastiske strender er Falassarna et veldig populært feriemål. Du finner to deilige og sandrike strender her, som er delt av bare av noen få sand-dyner. Pachia Ammos er hovedstranden i området, så det er verdt å tenke på at det kan bli veldig folksomt her på en varm dag i sommermånedene. Du finner to strender til litt lenger mot sør, en strand hvor det er både sand og stein og en strand som ligger rett ved havnen. Når det gjelder valg av feriemål i Middelhavet, ligger Falassarna på en av de øverste plassene til enhver tid, på grunn av det eksotiske varme krystallklare vannet og de fantastiske sandstrendene.

Utenom den deilige solen og det fantastiske vannet, tilbyr området mange aktiviteter. Du finner et godt utvalg av diverse vann-aktivititer, eller hvis du er ute etter å bare ha det gøy, så finner du utallige organiserte strandfester rundt om på barene på stranden, det er bare å velge og vrake! Hvis du har lyst til å prøve snorkling, er området sør for Pacheia Ammos, på Livadi, helt perfekt for det! Og hvis du reiser med din bedre halvdel, så vil du finne ut at dette er det ultimate romantiske stedet å besøke. Solnedgangen her er verdensberømt, og det er det en grunn til! Du kommer til å forelske deg helt i dette stedet, og drømme om neste gang du kan komme tilbake hit!
Hoteller og leiligheter Falassarna