Kasteli og/eller Kissamos i Chania

Kasteli Kissamos
'2339_kissamos-kastelli' - Chania
'2339_kissamos-kastelli' - Attribution: Martin Belam

Ca 40 kilometer fra Chania by, mot nordvest, finner du Kasteli og/eller Kissamos, med en søt liten havn og et utrolig utvalg av alle slags butikker, tradisjonelle kafeer og autentiske greske tavernaer langs hele stranden. Her vil du garantert få en ferie du kommer til å huske resten av livet!

Det er ikke bare den livlige atmosfæren og de ekte smilene fra de lokale som vil tiltrekke deg til stedet her, det er også hvordan du blir tatt imot her som turist! Den lokale gjestfriheten vil overraske deg, og du kommer til å føle deg hjemme på en helt spesiel måte, akkurat som om du er en ekte greker!

Gjestfriheten fra de lokale på Kreta føler du overalt du kommer, selv om det er travelt er de likevel deilig gjestfrie og vennlige, og de vil ønske å gjøre alt det beste de kan for deg. Når du kommer til Kissamos, så vil en endeløs strand av grå fin sand møte deg, avsluttet av en litt steinete side mot vest. Stedet her er av stor historisk viktighet, og Kasteli er bygget på ruinene av oldtidens Kissmos, derfor blir denne landsbyen kalt både Kasteli/Kissamos

Det krystallklare vannet ønsker deg velkommen til å tilbringe hele dagen på stranden i sola med en drink, sammen med venner eller familie. Og dere vil komme til å trives kjempegodt her! Hvis du er interessert i historie og du har lyst til å lære så mye du kan når du er her, så er Falasarna et sted du må besøke. Det er en arkeologisk utgraving i området, hvor du kan finne mange spennede ting og lære masse om Kretas historie . Men det finnes forsatt fantastiske og billedskjønne strender her, sånne som du drømmer om en kald vinterdag på jobben!

Lurer du på hva som er "Hot Spots" i området? På vestsiden av Kissamos er det en lang gate full av butikker og supermarkeder, og her finner du alt du trenger. Uansett, under de travle sommermånedene, vil du nok føle at det likevel er ved veien langs vannet tett på Kasteli Torget at alt skjer.
Hoteller og leiligheter Kasteli Kissamos