Nattelivet i Chania har alt du kan ønske deg

Underholding
'illuminated venetian habour of Chania  at night, Crete, Greece' - Chania
'illuminated venetian habour of Chania at night, Crete, Greece' Neirfy / Shutterstock

Hvis du er ute etter å finne den Greske følelsen, så finnes det tradisjonelle klubber i Chania, hvor de spiller lur, lutt og filoin, og hvor du har muligheten til å gjøre som de lokale og gi deg selv en vidunderlig uforglemmelig opplevelse! Akkurat som de lokale gjør på Kreta!

Chania tilbyr deg alt du kan tenke deg fra kafeer ved sjøsiden hvor du kan slappe av og komme deg litt etter dagens stress, til barer og klubber hvor de spiller all slags musikk, fra Jazz og Pop til Gresk musikk, alt etter humøret. Du behøver slettes ikke bekymre deg for om du vil finne underholdning som akkurat du liker når du reiser hit, områdene rundt Chania har noe å tilby til alle, uansett hva du måtte ønske av ferien din!

Sentrum av Chania by er uten tvil det travleste området på øya, og i de travle sommermånedene kommer det turister fra hele verden hit. Når turistsesonger er her, så vil du se at byen i Chania har noe Kosmopol-aktig over seg med alle barene og utestedene. Hvis du elsker fest og farger på strand-barer og utesteder, så er det så mange tilbud å velge mellom her at du kommer til å ha problemer med å finne returbiletten hjem!

Du kommer til å forelske deg helt i maten på Kreta, og la oss se det i øynene, sansynligvis vil du elske Raki også! Og den lokale versjonen av Greak Salat, Ntakos, og så utrolig mange flere lokale delikatesser. Du finner masser av resturanter som serverer internasjonale retter, men jeg vil anbefale deg å få med de lokale delikatessene. Du må prøve Kefalotiri ost, hjemmelaget Tirokafteri, søt ostepai, søtsaker som kalles Kaltsounia og så utrolig mye mer. I det gamle Chania, finner du en rekke tavernaer og resturanter, så du finner helt sikkert noe som tilfredstiller det du ønsker. Hvis du elsker utelivet, finner du alt fra Skandinaviske og Amerikanske barer, Engelske puber og klubber og masser av strand-barer ved vannet, som vil gjøre kveldene dine i Chania uforglemmelige! I Agia Marina og Platanias vil du kunne føle pulsen av nattelivet slå, for dette er virkelig hjertet av utelivet i Chania!

Ta deg en kaffe, eller en slentretur langs vannet, eller så kan du til og med ta deg en tur på kino og se en film, i en av de utendørs kinoene som er åpne om sommeren. Nyt frisk luft og en god film samtidig! I Chania finner du også mange teater-grupper som holder forestillinger og opptrer på kveldsfestivaler, de holdes enten i de små bydelene eller inne i selve byen. Du vil bli fullstendig trollbundet av dette magiske stedet, og alltid ønske å komme tilbake hit! Og du vil drømme om at dette er stedet du kan kalle hjemme..