Fragokastello i Chania

Fragokastello
'Fragokastelo castle and beach at Crete island in Greece' - Chania
'Fragokastelo castle and beach at Crete island in Greece' Panos Karas / Shutterstock

Fragokastello ligger i Sfakia området på sørkysten av vest Kreta, og er en foholdsvis liten resort, men den tilbyr likevel gjestene sine alt de behøver for å ha en deilig ferie. Denne lille landsbyen sør for Chania i Sfakia regionen, vil få deg til å huske ferien din for alltid, spesielt hvis du besøker det fantastiske slottet og den vidunderlige stranden. Du vil føle at du kommer inn i en helt annen verden når du kommer til Fragokastello!

Ved siden av å tilby et stort utvalg av overnattingsmuligheter, så tilbyr Fragokastello deg rike muligheter til å meske deg i Greske delikatesser på de mange tavernaene og resturantene du finner. Hvis du reiser hit med familie og barn, vil du oppdage at dette området har alt dere behøver for å få en fantastisk ferie i rolige og fredlige omgivelser.

Fragokastello tilbyr deg alle fasiliteter som solsenger, parasoller, kafe, toaletter og mange andre ting, likevel føles ikke området veldig turistpreget. Stranden er ideel for deg som er på utkikk etter lange grunne strender og krystallklart vann, satt i scene i det mest fantastiske lanskapet du kan drømme om! Stranden er rik på sand, og siden Fragokastello er lokalisert på sørsiden av øya, så vil du oppdage at det er mye mindre turister her enn på de litt større stedene nærmere Chania. Både slottet og stranden her er begge to ting du nok aldri vil glemme fra ferien din i Chania!

Fragokastello er et sted hvor legender, en fantastisk strand og et nesten overjordisk slott venter på deg. Landsbyen har fått navnet sitt fra slottet, som ble bygget av Venetsianerne i det 14 århundret, og hadde opprinnelig navet Castel Franco. Dette fantastiske byggverket får fortsatt de fleste til å stå å måpe, det er virkelig verdt å ta en tur hit!

Slottet i Fragokastello ble bygget for å beskytte inbyggerne mot pirater, men også for at Venetsianerne kunne holde kontoll med innbyggerne. Dette er en attraksjon du virkelig bør få med deg, og du kan virkelig føle den gamle og Greske energien i området som har vært befolket i årtusner.
Hoteller og leiligheter Fragokastello