Hoteller og strender i Agioi Apostoloi i Chania

Agioi Apostoloi
'beach at chania' - Chania
'beach at chania' - Attribution: Fredrik Rubensson

Lokalisert ca 3 kilometer fra bysentrum i Chania finner du Agioi Apostoloi, et ideelt sted å besøke hvis du er på utkikk etter en bydel/landsby ved vannet. Agioi Apostoloi er kjent for sin beskyttede skog, såvel som for de strandvolleyball-lekene som foregår her i de varme sommermånedene. Den perfekte beliggenheten mellom byen i Chania og turist-hotellene og leilighetene i Agia Marina og Platanias i vest, gjør Agioi Apostoloi til et ideelt valg for en dag på stranden!

De sand-rike strendene vil få deg til å falle hodestups for området her. En ting du bør være oppmerksom på er at det finnes flere strender i Agioi Apostoloi, alle i hver sin lille vik. Chrissi Akti ('Golden Beach'), er nok den mest populære av disse tre, mest for den gyldene sanden på stranden. Den andre stranden er populær blandt svømmere, fordi den er lang og fin å svømme på. Uansett hvilken av strendene du velger, så kan du virkelig nyte den Greske solen og sjøen i dette området.

Agioi Apostoloi, både landsbyen og området rundt, er kjent for sin sardinproduksjon og tiltrekker seg flest besøkende som ønsker å slappe av litt borte fra alle de andre turistene og leve mer som de lokale.

De fantastiske og vakre sand-rike strendene, de små vikene som er akkurat som i en drøm, og alle de andre utrolige mulighetene dette stedet tilbyr, gjør Agioi Apostoloi til den ultimate plassen å nyte ferien din med en smak av Raki som de lokale mer enn gjerne tilbyr deg. Forbred deg på å bli overrassket over den lokale gjestfriheten og omfavn mulighetene du får til å utforske utrolige Chania med alle de fantastiske strendene!

Hvis det du ønsker deg av ferien din er å slappe fullstendig av og nyte den Greske solen, så er Agioi Apostoloi stedet som tilbyr deg strand med gylden sand og endeløse slentreturer på de lange strendene. Her har du sjansen til å få den mest uforglemmelige ferien i ditt liv!
Hoteller og leiligheter Agioi Apostoloi