Det livlige og levende Georgioupolis i Chania

Georgioupolis
'A view of sunbeds awaiting tourists at the Greek island resort of Georgioupolis on Crete's north coast.' - Chania
'A view of sunbeds awaiting tourists at the Greek island resort of Georgioupolis on Crete's north coast.' Paul Cowan / Shutterstock

Georgioupolis er en livlig og levende resort ved vannet, bygget i et praktfult grønt område kun 38 kilometer fra Chania by. Dette er et annet spennende område du helt klart burde utforske hvis du har tid. Georgioupolis er en fullt utviklet turistresort, og har 515 fastboende.

Landsbyen er bygget på et område med masser av trær og grønn vegetasjon, ved siden av elven Almyros. Havnejn i byen ligger også her, og når du kommer hit vil du oppdage at det fasktisk er et sted fylt av liv og røre! Områdene rundt elven Almyros er fantastisk naturskjønne, og du vil definitivt nyte en romantisk rusletur langs elven her med din bedre halvdel, samtidig kan dere se mye spennende og annerledes overalt!

Resorten Georgioupolis har all den komforten du kan drømme om, og du får dekket alle de behovene du måtte ha for en velfortjent ferie. Byen i Georgioupolis ligger rett ved grensen til Rethymnon regionen mot øst, og elven Almyros renner ut i havet ved Georgioupolis og former en liten innsjø med fantastiske naturskjønne omgivelser, men den har også stor viktighet for det økologiske miljøet. Du kommer til å elske det varierte landskapet med grønne eukalyptustrær langs veien, og på torvet finner du en rad av sypresser! Du bør stikke innom her hvis muligheten byr seg!

Denne vakre lansbyen ved vannet i Chania regionen, vest på Kreta og ca 38 kilometer sydøst for Chania by, vil få deg til å elske de mindre befolkede områdene på samme måte som de fantastiske strendene her. Det er ikke noe du ikke kan finne i denne delen av Chania regionen, den byr på alt! En praktfull grønn og endeløs strand som strekker seg i det mest naturskjønne landskapet du kan drømme om, vil definitivt få deg til å glemme alle bekymringer og minne deg om hvor deilig livet faktisk er! Bruk litt tid på den mest fantastiske stranden i det mest praktfulle området på hele øya, grip dagen og lev ut myten din her!

Small White Church By Sunrise in Georgioupolis, Crete, Greece
'Small White Church By Sunrise in Georgioupolis, Crete, Greece' - Gyuszko-Photo / Shutterstock
Hoteller og leiligheter Georgioupolis