Livlige Agia Marina i Chania

Agia Marina

Ved sjøen finner du landsbyen Agia Marina, som årlig tiltrekker seg et stort antall av turister fra hele verden. Agia Marina ligger ca 9 kilometer vest for Chania by, og når du ankommer her vil du kjenne hvordan det er å virkelig leve! Kjent for sine flotte sand-rike strender og det pulserende nattelivet, vil denne livlige resorten på nordvest kysten av Chania definitivt få deg til å love deg selv at du skal komme tilbake!

Prøv din favoritt vannsport, fra dykking til jet-ski, eller bli med på en båttur for å se det fantastiske landskapet. Eller rett og slett bare ta deg en tur inn til landsbyenbyen for å slappe av, eller gå på stranden for å svømme i det krystallklare vannet og nyt solen i på stranden i Agia Marina. Agia Marina tiltrekker seg mange unge mennesker, på jakt etter å oppleve den Greske drømmen av sol og sjø. Du finner mange natklubber, resturanter og kafeer, men du finner også tradisjonelle Greske tavernaer som serverer et vell av Greske retter og lokale delikatesser. Uansett hva hjertet ditt begjører, så kan du sikkert finne noe av det her i Agia Marina!

Finn litt tid til å utforske området rundt Agia Marina, fra de ekstraordinære kirkene til den nærliggende innsjøen med grotter og juv. Hvis du ønsker å gjøre det meste ut av ferien din i Agia Marina, så burde du leie deg en bil eller en scooter så du kan flytte deg rundt i området selv på en enkel måte. Utforsk de små lansbyene, eller få deg en Gresk kaffe på en lokal Kafenio, og bare gi deg hen til atmosfæren!

Hvis du ønsker å tilfredstille ganen din med autentiske Greske smaker, så gå til en av de lokale tavernaene eller resturantene, og du vil oppdage at du simpelthen elsker maten her! Smak på den lokale Raki, vin og selvfølgelig Ntakos, den berømte salaten fra Kreta, prøv deg frem og du vil sikkert finne noe som faller i din smak!

Hvis du ønsker en uforglemmelig natt på byen, så finner du et bredt utvalg av nattklubber, coctail-barer og kafeer hvor du kan danse og alt ligger tilrette for deg til å ha en aldeles fanatstisk kveld! Og ikke glem, når du er på Kreta kan alt skje!
Hoteller og leiligheter Agia Marina