Reise til Chania med ferge

Ferger
'Souda Port' - Chania
'Souda Port' Stefanos Vasdekis - Travelmyth.com

Du kan også reise til Chania med ferge fra Athen, de går fra havnen Piraeus-Athens, samtidig er det også flere andre ferger/mindre båter du kan ta med destinasjon Chania(Souda), som er havnen i Chania. Under fester og høytider, og ved toppene i turistsesongen, blir det satt opp ekstra avganger og ekstra ferger for å dekke behovet, spesielt om sommeren når hele øya og byen Chania er fylt med turister.

Chania er forbundet med havnen Piraeus i Athen, også med noen sene avganger på kvelden hele året igjennom, og det vil også være ankomst til andre havner som Rethymno, Heraklion og Agios Nikolaos hver dag hele året. Fra havnen i Tessaloniki og de omkringliggende øyene Kykladene (Cyclades), Ios, Santorini, Paros, Naxos, Mykonos, Amorgos, men også fra Milos, Kythera, Karpathos, Rhodos, Kos er det avganger til den andre havnen på Kreta, Heraklion, men også til havner som Sitia, Rethymno og Agios Nikolaos, og det gjør det ganske enkelt å reise mellom andre greske øyer og Kreta. Så her har du muligheten til å slappe av samtidig med at du får sjansen til å se mye mer av dette fantastiske landet. Du kan reise til for eksempel Milos eller Santorini, det finnes mange fler du kan velge mellom, du kan selv velge hvordan ferien din skal se ut med å reise mellom flere av de greske øyene hvis hvis du skulle ønske det. Du kan få akkurat det ut av ferien din du selv vil!

Et annet godt forslag er å ta seg noen båtturer rundt om i Chania, og få med deg så mye av denne deilige byen du bare kan. Eller reis på et cruise rundt hele Kreta, da kan du se noen av de flotteste strendene i hele landet, ikke bare de mest populære. Hvis du bare skal en enkel tur til Chania med båt, kan det lønne seg å dra dit med en av rutebåtene eller speed båtene, det sparer deg reisetid og gir deg mer tid i deilige Chania. Når du først har vært her på Kreta, vil du alltid ha et ønske om å komme tilbake hit.