Den pittoreske landsbyen Almyrida i Chania

Almyrida
'Almirida' - Chania
'Almirida' - Attribution: Pavlos Bernarde

Almyrida er en pittorek fiskelandby like ved Apokoronas i Chania regionen, med en gang du kommer inn i Souda Bay. Herfra ser du utover The White Mountains som strekker seg mellom Chania og Rethymno, og ligger ca 25 kilometer fra Chania by. Du kan lett komme deg til Almyrida fra motorveien mellom Chania og Rethymno, fra avkjørselen på motorveien er det bare ca 5 kilometer frem til landbyen.

Siden det ligger i området ved Apokoronas, er Almyrida en veldig populær resort. Resorten er ikke så stor, men den er veldig populær på grunn av den fantastiske stranden her, som er ca 2 kilometer lang! Kalives og Almyrida er forholdsvis nye av interesse for andre europeere, men dette har blitt et populært område for europeere å kjøpe eiendom og land i. Du vil se selv at veien langs vannet ved resorten her i Almyrida har noe å tilby foir alle, fra små butikker som selger hådlagede såper, til suvernirer og smykker, og selvfølgelig alle slags godsaker. Så hvis det er stillhet og ro du ønsker, kombinert med god mat og et stort utvalg butikker, er dette stedet for deg. Hvis du ønsker en avslappet ferie for deg og familien eller bare deg og din bedre halvdel, langt borte fra alle disse vinterbekymringene og dårlige været, så trykk på knappen for å booke ferien din til Kreta med en gang!

Borte fra alt kjas og mas i den travle storbyen, vil du bedre komme i kontakt med ditt egentlige jeg, og det finnes vel ikke noe bedre sted å gjøre det enn på en av de deilige velorganiserte strendene du finner her, og som vil sørge for at du har alt du måtte trenge for en avslappet dag i solen og vannet innenfor din rekkevidde. Den velorganisertye og sandrike stranden med det krystallklare vannet har solsenger tilgjengelig his du har lyst til å få litt fin farge, men du har også muligheten til å prøve deg på en rekke forskjellig vannsporter, her er det bare å finne favoritten din!

På en annen side, selv om du har lyst til å feste hele natten lang, så har du muligheten til å bo i fredfyldte Almyrida og tilbringe tiden din her på dagtid, og så reise inn til Chania by på kvelden. Chania by er ikke veldig langt unna, og her finner du absolutt alt hjertet ditt måtte begjære. Du finner et utall av resturanter, barer, klubber og tradisjonelle tavernaer, det er bare å finne favoritten din! Med hele to gyldene langgrunne strender med krystallklart vann, er Almyrida helt perfekt for deg og familien din. Du kan til og med utfordre deg selv til å prøve en av ekstremsportene som for eksempel vindsurfing, og finne det nye deg i denne pittoreske nydelige landsbyen ved vannet, ved navn Almyrida!
Hoteller og leiligheter Almyrida