Chorafakia i Chania

Chorafakia
'Chania, Crete, Greece' - Chania
'Chania, Crete, Greece' - Attribution: Fiona Bradley

Chorafakia er en liten landsby ved Akrotiri, 11 kilometer fra Chania by og 8 kilometer fra flyplassen. Dette er også en rolig landsby, hvor du likevel vil finne alle de fornødenheter du tremnger for å få en herlig ferie på Kreta! Det er et godt utvalg av leiligheter hvor du står for alt selv, ideelt for deg som reiser med familie, eller deg som reiser som reiser med venner. Det er mange fordeler ved å leie egen leilighet for ferien, man har mye større frihet til å kunne få mest ut av tiden, og du vil føle deg mye mer hjemme enn om du bor på hotell.

Hvis du planlegger å bo på hotell eller leie et luksus-hus, så kan du få oppfllt ønskene dine her i området likevel. Denne lille men fortryllende landsbyen har det mest du måtte trenge på ferien, du finner flere tavernaer og supermarkeder hvor du kan kjøpe dine egne ingredienser og annet du trenger. Det er bakerier og andre butikker her også, dette er et ideelt sted for deg som ønsker å nyte den greske myten om sol og sjø av første klasse!

Det finnes vel ikke noe som minner mer om sommer en strandliv og bading? Chorafakia er et ideelt reisemål for deg som skal på ferie med hele familien, og området tilbyr alle de beste fasilitetene. Du vil oppdage selv hvor magisk det er å svømme en tur i det krystakklare vannet og og du vil nyte hvert minutt av det! Og det i et fantastisk landskap som består av alt som er essensielt ved sommeren!

Nyt sommeren din på den aller beste måten, med en tur til Chania på Kreta! Spesielt hvis du reiser til Chorafakia! Her er alt så rent og naturlig, at du vil føle du har fått et annet hjem her, du kommer til å planlegge den neste ferien før du reiser hjem! Du finner et stort utvalg av magiske greske smaker du kan prøve i Chorafakia, du finner mange lokale delikatesser og det hele er så smakfult at jeg ikke kan beskrive det, jeg kan bare anbefale deg å prøve! Hvis du virkelig trenger å slappe av og glemme alle hverdagens bekymringer, så er kodeordet Chorafakia i Chania! Et besøk til Kreta aldri komme til å bli det samme for deg igjen etter at du har besøkt Chorafakia, du vil for alltid huske dette fantastiske stedet!
Hoteller og leiligheter Chorafakia