Strender - Chania

Strender
'Fantastic panorama of Balos Lagoon and Gramvousa island on Crete, Greece. Cap tigani in the center' - Chania
'Fantastic panorama of Balos Lagoon and Gramvousa island on Crete, Greece. Cap tigani in the center' Almotional / Shutterstock

En av de viktigste tingene du bør tenke på når du besøker den vakre delen av Kreta hvor Chania ligger, er de hundrevis av fantastiske strendene du kan finne. Noen av dem er veldig populære og er på listen over de beste srtrendene i Hellas, og de konkurerer med strender i Kefalonia, Lefkada, Rhodos, Kythnos og mange andre steder. To av toppstrendene i Chania, Elafonissi og Falassarna, er også på topp 10 listen over de beste strendene i hele verden. Og det er det en grunn til!

Elafonissi er en liten øy/holme sydvest på Kreta. Elafonissi er veldig poulær på grunn av det smaragdgrønne vannet, og gir deg en sjanse til å glemme alt og slappe helt av på en fantastisk strand med så krystallklart vann at hjertet ditt begynner å slå litt fortere. Glem alt om Karibiske øyer, du kan finne den mest eksotiske ferien i her i Hellas, spesielt i Chania. Et annet valg i Chania er Falasarna-stranden med den fine sanden og alle de nydelige solnedgangene. Og så har du de fantastiske Platanias, Loutro, Kedrodasos strendene som alle er er vel verdt å se når man er her.

Du har definitivt et stort utvalg å ta av når det kommer til strender i Chania, men det viktigste å tenke på er hva du ønsker. Om du ønsker velorganiserte og perfekte strender med solsenger, eller om noe i en litt mer naturlig setting. Uansett så kan Chania tilby det hele! Agia Marina stranden vest i Chania er også et utmerket reisemål, sammen med Agioi Apostoloi, Kalamaki og mange andre. En god ting å tenke på, er å ta med seg klær og sko så du er forbredt for det meste, da kan du få med deg alt når du først er på fantastisk deilige Kreta. Utforsk de populære og spektakulære strendene, eller nyt svømmeturen din fra en ny strand hver dag. ønsker du at feriedagene dine skal være fyllt med Gresk sol og badeliv? Den drømmen kan du oppfylle her i Chania!

Pink sand beach with crystal waters Elafonisi Crete
'Pink sand beach with crystal waters Elafonisi Crete' - Gts / Shutterstock

Balos beach in Greece
'Balos beach in Greece' - Cyril PAPOT / Shutterstock

Coast of Crete island in Greece. Red sand beach of famous Falasarna (also known as Falassarna or Phalasarna).
'Coast of Crete island in Greece. Red sand beach of famous Falasarna (also known as Falassarna or Phalasarna).' - Tupungato / Shutterstock

Holy Apostles beach seen from small cave
'Holy Apostles beach seen from small cave' - Attribution: Shepard4711

The beach of Sougia in southern Crete, Greece
'The beach of Sougia in southern Crete, Greece' - imagesef / Shutterstock