Reis nå! Flyvninger til Chania

Fly
'View from the airport in Chania, Crete' - Chania
'View from the airport in Chania, Crete' - Attribution: a rancid amoeba

Flyplassem i Chania heter Chania International Airport Ioannis Daskalogiannis, og ligger i Akrotiri distriktet, 15 kilometer øst for Chania.

Flyplassen er forbundet med Athens Eleftherios Venizelos International Airport, og det er mange flyvninger daglig med mange forskjellige flyselskap både til og fra. Flyplassen er også forbundet med mange andre flypasser i andre byer andre steder i Hellas og i Europa. Spesielt i turistsesongen om sommeren, er flyplassen i Chania fylt med turister fra hele verden, som gleder seg til å leve ut litt av drømmen sin når de er her i Hellas, og ønsker å få med seg så mye sol og sjø som bare mulig.

I slutten av 2012 annonserte Ryanair, en av de største lavpris selskapene i Europa, at de ville åpne den første greske basen sin nettop i Chania i April 2013. Flyselskapet fra Irland opererer på mer en 26 direkte flygninger fra europeiske storbyer direkte til Chania, og det gir mulighet for hundretusenvis av europeere til å fly til Chania til lavpris, så de kan nyte den deilige kulturen, gjestfriheten, strendene, arkeologiske utgravninger, fantastisk mat og fantastisk vær, jeg kan fortsette å ramse opp gode ting man kan oppleve her. Hele Kreta med det strålende været og alt det andre, har nå blitt lett tilgjengelig for veldig mange, og slike steder som Chania finner man altså ikke overalt!

Flyplassen i Chania, Chania International Airport, har alt det du trenger. Og på toppen av det, så blir ethvert spørsmål du måtte ha besvart av personalet på fyplassen, de er alltid vennlige og gjør alt det de kan for å hjelpe deg til enhver tid. Når du reiser i Hellas, så tenk på at det stort sett ikke er noe som er umulig å løse hvis du bare spør. Grekerne er kjent for å være veldig gjestfrie og hjelpsomme, så hvis du spør om hjelp vil du kanskje bli overrasket over den åpenheten og velviljen du blir møtt med.

Når du ankommer Chania, vil du bli møtt av et vell av taxier som kan kjøre deg til hotellet, eller i tilfelle du har booket en taxi på forhånd eller kanskje leiet en bil fra en av utleiefirmaene som er her, er det bare å finne taxien eller å hente bilen å komme seg avgårde. Jeg vil anbefale deg å enten ta en taxi eller å leie en bil, det går helt fint å ta bussen, men det tar ekstra tid og hvis du har lyst til å se mest mulig, er det best å gjøre det med en bil. Enten om du leier taxi til å kjøre deg rundt, eller kjører selv.